top of page
Nepwimpers - 3d faux mink vs. premium synthetic

NEPWIMPERS VOOR IEDEREEN

Bij Lash Dolls NL bieden we Faux Mink en Premium Synthetic nepwimpers aan. Maar wat is nou het verschil tussen deze stijlen? Wij helpen je bij het kiezen welke stijl nepwimpers het beste bij je past.

Schermafbeelding 2022-04-21 om 11.37.28.png

EIGENSCHAPPEN

3D FAUX MINK

Fluffy haartextuur. Hierdoor geven de nepwimpers een extra volumineus effect

Dikke wimperrand voor een extra makkelijke applicatie, doordat de band al in de goede vorm zit. Ook is hierdoor wimperlijm heel makkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Handgemaakt. Hierdoor zijn Faux Mink nepwimpers een duurdere kwaliteit.

Lichtgewicht en comfortabel. Doordat de nepwimpers met hele fijne haartjes zijn samengesteld voelen deze niet zwaar aan op het oog. 

Cruelty Free.  De wimperharen voelen en zien er hetzelfde uit als echte Mink, waardoor het alsnog luxe uitstraalt, maar bij Lash Dolls NL zijn we tegen dierenleed en is er geen dierenleed bij het productieproces aanwezig.

Hebben wat meer verzorging nodig. Omdat het een fluffy haartextuur heeft, moeten de wimpers wat vaker doorgekamd worden om in model te blijven.

PREMIUM SYNTHETIC

EIGENSCHAPPEN

Ultra fijne synthetische haren. 

Dunnere wimperband. Dit zorgt ervoor dat de band minder zichtbaar op het oog. Hierdoor kan applicatie soms wat lastiger zijn voor beginners.

Natuurlijke krul en glans. Al onze synthetische nepwimpers hebben een natuurlijke krul en een lichte glans.

Betaalbaar. Alle synthetische nepwimpers zijn goedkoper in prijs, omdat het productieproces makkelijker is. Dit neemt niet af van de kwaliteit.

Weinig onderhoud nodig. Alle haren van de synthetische nepwimpers blijven goed in vorm, waardoor je ze minimaal hoeft door te kammen om ze mooi te houden.

Natuurlijkere stijlen. Bij de synthetische nepwimpers zijn er natuurlijkere stijlen verkrijgbaar, omdat de haren glad zijn en dus niet automatisch extra volume geven.

Schermafbeelding 2022-04-21 om 12.06.26.png

WELKE STIJL KIES JIJ?

Schermafbeelding 2022-04-21 om 12.35.05.png
Schermafbeelding 2022-04-21 om 12.32.48.png
bottom of page