top of page

VERZENDING & RETOUR

VERZENDING

Verzending bij Lash Dolls NL gaat altijd via Post NL. Als je voor 16:00 besteld, op maandag t/m zaterdag, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. I.v.m de coronacrisis kan het voorkomen dat je pakket vertraging oploopt, waardoor verzendtijd iets langer duurt. Er wordt normaal rekening gehouden met 1-2 dagen verzendtijd voor Nederland en 2-3 dagen voor België.

 

​​

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten voor Nederland bedragen €4,50. Verzendkosten naar andere landen kosten vanaf €9,99.

 

Retournering

Als je je pakket binnen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan het pakket retour worden gestuurd, mits de verpakking ongeopend is. Wegens hygiëne mag het product absoluut niet uit de verpakking worden gehaald. Het product dient met het oog te worden gecontroleerd. De retourkosten zijn voor de koper. 

Bij klachten of schade aan het product moet altijd vooraf contact opgenomen worden met info@lashdollsnl.nl of via Instagram DM op @lashdollsnl_. Door schade aan het product door eigen toedoen of gebruik van het product wordt de behandeling van de retour geweigerd.

Bij elke retour dient het retourformulier ingevuld te zijn, anders wordt behandeling van de retour geweigerd. Dit kan een uitgeprinte versie zijn, of een digitaal ingevuld formulier wat vooraf naar info@lashdollsnl.nl wordt gestuurd. Zorg altijd dat je e-mailadres en rekeningnummer duidelijk vermeld staan. Zorg er ook voor dat als je je product wilt omruilen, dat er duidelijk vermeldt staat om welk nieuwe product het dan gaat. 

Voor meer informatie en rechten over verzending en retournering wordt verwezen naar de algemene voorwaarden.

bottom of page